Gokbayes52 Arkadaslar bebeğim son 1 haftadır ne kadar uykusuz olursa olsun uyumuyor,. COk fazla dırenıyor, Uyutmaya calısıyor um aglıyor, bıran huyu değişti neden oldu boyle
Rzgr Gokbayes52 cok fazla uyarana maruz kaliyor olabilir mi? Örnegin yeni yurumeye baslamis olabilir yeni bir seyler kesfetmis olabilir.
Rzgr Gokbayes52 oglum 11 bucuk aylik gune genelde 6 6 bucuk gibi basliyoruz. Bu saatlerde uyandiysa tekrar uyutmuyorum. 8 gibi uyanirsa uyku duzeni tamamen degisiyor ve o gun yeterli uyumuyor cok huysuzluk yapiyor. Ben uyumasi icin belli bir saat kovalamiyorum ne zaman uykusu gelirse. Bazen 3 saat arayla bazen 5 saat arayla uyuyor. Bu sekilde olunca bende onu uyutmak icin yorulmuyorum o da uykusu geldigi icin 2 saat deliksiz yapabiliyor uykularini. Gecede en gec 9 bucukta uyuyor. 1 gun bebeginizi birakip sadece gozlemleyin o istemeden uyutmaya calismayin. Zorlamayin. Ben boyle basardim 2 3 gunde yoluna girdi. 9. Ayda yaptim bunu.
Gokbayes52 Rzgr ben uyumasam günse 1 kez uyur. Aradan 7,8 saatte gecse, asla deliksiz uyumuyor. Sabaha kadar en az 3,4 kez ayakta ve besıktw sallıyorum