defmommy Ankaradayım kızlar maket pastayı kendim yaptım sadece malzeme parasını alacağım koyacak yerim olmadığı için satıyorum 400 ₺ ankara içi elden teslim alabilirsiniz elbise 3-4 yaş ve 8 yas var 3 yaş olanın minik bi yırtığı var önünde çok da belli olmuyor giyince 8 yaş olan hiç giyilmedi yırtıklı olan 200 diğeri 400 ₺
milletsanakanalizemiolacak defmommy güzel satışlarınız olsun maalesef elbisenin yırtığı bariz belli oluyor
defmommy lidokain üstü kaplama olmayanları sadece boyama olanları bile ne kadara satıyorlar sizin haberiniz varmı salça olmaya bayılıyorsunuz her katmandaki o ince şeylerin bile tanesini 50 ₺ ya aldım birleştirdim straforu ayrı aldım sadece strafor 170 ₺ di üstündeki süsler ayrı onları demiyorum bile birde sadece üstündeki mumlar 60 ₺ ama yine de siz bilirsiniz
lidokain defmommy 90 a bile var strafor üç katlı. Yani daha ucuza halledilebilir. Yani bilemedim nette de sizin dediğiniz fiyatlarda evet ama mantıksız
defmommy NariNariKiminYari trendyola girin de bi bakın olur mu 100 den 450 ye kadar aynı straforu koymuslar benim aldığım 170 ₺ neyini yalan söyleyeceğim
defmommy caresiz34 arkadaşlar belkide işi bilmediğim için tutan malzeme parasını söyledim direk ben yapıp satmıyorum ki belki yapanlardan alsaydım üstleri sadece boya oluyor du ben kaplamalı olsun istediğim için kendim uğraştım alaycı bi şekilde konuşunca kendinizi birsey mi sanıyorsunuz nazikçe fikir belirtmek ayrı bişey dalgaya almak farklı bişey
defmommy milletsanakanalizemiolacak teşekkür ederim 🙏 bu şekilde belli oluyor evet fakat üstteyken üst üste bindiği için pek görünmüyor yine de fikrinizi nazikce belirttiğiniz için teşekkür ederim
milletsanakanalizemiolacak defmommy rica ederim bol satışlar diliyorum pasta muazzam görünüyor emeğinize sağlık ❤️ kızım elsa hastasıydı o dönemler görseydim pastayı kesinlikle alırdım
defmommy NariNariKiminYari bunlara da bakın o zaman ben size o fiyata yok demedim birde iyi okuyun benim aldığım 170 ₺ dı çeşitli fiyat koyanlar var dedim.
NariNariKiminYari defmommy köpük aynı köpük içeriği değişmiyor sizin pahalı almanız maket pastanın fiyatını değiştirmiyor maket pasta için 2. El 400 tl pahalı arkadaşlarda bunu söylemeye çalışıyor zaten yoksa istersen 1000 tl ye mâl et