buket0 bunu yapmak için aslında yaşı çok küçük bir uzmana psikologa falan mı sorsanız çünkü her çocuğa kural koyar anne ama bunu anlaması için bu farkı, o izin verir bu vermez mantığını kavraması için biraz daha büyük olması lazım babasına duskunlukte de anneyle oyun kurup oynaması lazım hele de oynamamak için ağlaması çok tuhaf benim bebelerde babayı görünce beni satıyorlar ama uykuları gelince hemen yanıma geliyorlar yada oyuna dahil olduğum zaman sevinçle karşılayıp oynuyorlar hatta 2 saat önce evde yakalamaca oynuyorlardi ikisi de gülerek babalarından kaçarak yanıma mutfağa geldiler pacama yapistilar ki bu bebeler 1 saat öncesinde babaları görünce oynadığımız oyunu bozup koşa koşa babalarına gitmişlerdi kızım çok mizmizdi bugyn babasını gorunce geçti ona rağmen oyuna beni dahil etmeye geliyorlar veya gün içinde sürekli mutluyuz huzurluyuz sadece baba gelince özlemle ona gidiyorlar hatta izin günlerinde uzun saatler görüp sıkılıp yine bana geliyorlar her bebek farklidir ama şu gündüz güzel vakit geçirmeme oyun oynamamak icin ağlama çok fazla geldi bana bir pedagog ile gorusseniz sanki faydası olacak gibi en azından aklınızda soru işareti kalmasın