abidikgubudikisler Selam arkadaşlar 💓💓 internet üzerinden bebek kıyafetleri satmak istiyorum mağaza ismi arıyorum yardımcı olur musunuz ☺️☺️☺️ İngilizce, Türkçe olabilir kulağa hoş gelen birşeyler önerirseniz çok sevinirim 💓💓🥰🥰🥰
bisusbe_ abidikgubudikisler bebekistan ahahaahah biraz olmadı sanki ama elfesya giyim olabilir kulağa ilgi çekici geliyor ya da ofelya
Mnli abidikgubudikisler bu arada koyacağınız isimin daha önce tescilinin alınmamış olması önemli başkasının markası ise ya da başka bir markayı çağrıştırıyor ise size dava açabilir bizzat başıma geldi benim e ticaret yaptığım markam var benim marka ismime çok benzeyen bir isimle açmışlar x concept benimki onlar x konsept gibi biz konuştuk önce avukat arkadaşımız aradı biraz çirkefleştiler ama baktılar iş ciddileşiyor onlar yeni bir sayfa idi değiştirdiler isimlerini
Minel-inannesi abidikgubudikisler bebeko, bebeee varmi boyle markalar bilmiyorum ama sorunca bi aklima bunlar geldi. Ticaret hukuku geregi cagrisim yapan benzer markalara dikkat edin. Hakkınızda iyisi olsun, bereketli satışlar ☺️