Deletedmom_216 Gecen ki postta cogu kisi tskiplesme gelsin felan demisti sonunda dikkate almislar😂 darısı diger isteklerimize insallah😂
Deletedmom_216 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala hadi insallah. Happy mom kids uygulamasi ya Allah diyerek basladi 😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Deletedmom_216 Birde “Takipçi sayınız kaç?, en fazla takipçi kimin, haydi yoruma” postları da dahil 😀
Deletedmom_216 Minigim38 kiz dur bu bile uygulama icin cok buyuk bi adim yillardir bunu soyluyoruz yapin diye anca yapmaya karar verdiler zaar😂😂😂 profile girip say uc noktaya girince tskip et yaziyo ordan oluyo canim
Deletedmom_216 Elfgrn iyi yapmissin canim bende gordum. Senin actigini sornadan gordum bilseydim ben post acmazdim bosuna acmis oldum 😂😂
Deletedmom_216 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala of evet 😂 ya tam ergen seyler😂 bu kadarini istemedik biz sadecectskiplesme seyi geksin istedik bunlar yanina kombo oldu 😂
asellinaninannesiii NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Burda da olmasın influencer, evet arkadaşlar bugün kocama bunu.yaptim ahdufkgmgjjg😅😅
Elfgrn Deletedmom_216 Olsun olsun onca zamandır bu haberi bekliyoruz herkesin haberi olsun birini gosmeseler öbür postu görürler
Deletedmom_216 Minigim38 bende edeyim canim. Kiz dogru duzgun ilerlemiyo ki bu guncellemeler 😂 siarisini bozular 😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala asellinaninannesiii İlk 200yakipçiye ben ulaşıcam hadi bakim, hodrimeydann🤣