prenses3565_ Ya bu dudak bagi mi annelerim emmesinde vs sorun yok gecen gun fark ettim 8 ay 23 gunluk
likeli prenses3565_ biraz var gibi üst dişler çıkınca net anlaşılır. Üst dişler ayrık olursa kesilmesini öneriyorlar.
hazale966 prenses3565_ bizdede çok az dudak bağı vardı dil bağı ile birlikte aldırdım ben ilerde ön dişler ayrık çıkabiliyormuş
bianneo prenses3565_ kızım 4 aylık dün de ben fark ettim böyle bir şey doktora sorayım demiştim hatta internetten gördüm dudak bağı dişler ayrı çıkabiliyormuş benim kızımın emmesinde de problem yok
ilenalemin prenses3565_ benimkinde de var.bazen ayrık çıkıyormuş bazen çıkmıyormuş.ilk dişler öıktıktan sonra karar verilecek sanırım
hazale966 prenses3565_ çocuk doktoru daha iyi bilir alınıp alınmaması gerektiğini. Diş doktoru ile birlikte kontrollü gidilebilir. İlk dişler çıktıgında ayrık çıkarsa aldırabilirsin. Döküldükten sonra asıl diş çıkıyor .
likeli prenses3565_ benim kızımda da var 11 aylık henüz bir şey yapmadık üst dişleri ayrık çıktı. Bir sonraki kontrolde soracağım doktoruna kesilmesi gerekecek sanırım.