Duyulurum Mukaddes_5 Devlet hastanesinden hallice ama iki doğum yaptım bir sorun yaşamadım çok şükür. Derincedeki Marmara tıp merkezi barış gül ve Körfez Marmara hastanesi Leyla Eren
KumsallLina Mukaddes_5 yahya kaptanda ante klinik adında kiliniği var. Doğum için anlaşmış oldugu hastaneler var. 2 yıl önce doğum yaptım. Bu yıl hangı hastanede doğum için anlaşmış bilgim yok. Kontrollerı ante klinikte oluyor. Sonuz tavsyemdr çok iyi domtordur
bser Şehir hastanesi Emine Bihter Gündoğdu özelde ise konak Firdevs Baran Sekerli ikisi de çok iyilerdi
Mukaddes_5 cudana yaa benimde simdi ikinci gebeligim ilkinde sezeryan oldum 10 gun ayaga kalkamadim desem yeridir doktorun eli cok agirdi bunda siz hemen ayaklandiniz mi bide tumden mi baydi
cudana Mukaddes_5 yok bence güzel yaptı ameliyatı üçüncü gün eve çıktım iki gece yatıp, ikinci gün tek başıma yürüyebiliyordum zaten. Çabuk iyileştim
zehra111 Başiskele de özel Aktif hastanesi Hilal Bayram var gebelik ve doğum sürecimde hep ona gittim kesinlikle tavsiye ediyorum hastane olarak da doktor olarak da çok ilgililer