Nurburakbyk Mrb iyi geceler herkese 3 aylık bebeğim var ilk cocgum hemen tutmustu ama bu bebegim asla emzik tutmak istemiyor nasıl tutturabilirim acaba mama içiyor sadece uykuya dalma sürecinde çok zorlaniyorum surekli araniyor mama veriyorum içmiyor mizmizlaniyor🤦🏻♀️
kardelen1209 Nurburakbyk Ben dogdugunden beri deniyorum vermeyi artik pes ettim 3 aylik oldu bundan sonra tutmasada olur tutmayan bebek tutmuyo maalesef 😁
Nurburakbyk Oykuu_bebekk kızımda sürekli maama istiyor ypaiyorum ama içmiyor napcam şaşırdım yani🤦🏻♀️
Nurburakbyk kardelen1209 bende ayi 3 aydir deniuorjm yok almiyor kaç tane yeni emzik aldım yok yani🤦🏻♀️
kardelen1209 Nurburakbyk bosver sal gitsin 😁 ben verdikce midesi bulanıyo kendi ellerini emiyo elleri ağzindan hic eksik olmuyi
tunasmom1 1 tane emziği feda edip şırıngayla içine mama süt ne veriyorsanız emzige enjekte edin bir kaç denemede tutma olasılıkları artıyor sonrasında sağlam emziği verirsiniz. Ben doğduğu zaman ilk günlerde verdim çoğu zman iş gördü ama 5 aylık olunca artık uyurken uyanıp istiyordu yada onsuz uyumak istemiyodu 6.ayi bitmeden tamamen kestim rahatladım 😂 o ara tutuyo olması sorun olmuştu artik
arya13 tunasmom1 o şırınga tekniğini denedim içindeki sütü içip atıyordu benim kızım üstüne üstlük öğürüyordu valla 3 ay denedim almadı beni emzik olarak kullandı 🤦🏼♀️😂😂 bazı bebeklerde böyle napalım canları sağolsun😂❤️
tunasmom1 Nurburakbyk 3 aylık olmuş bile 1 2 ay için değmez verme 😂 bide bu ara büyüme atağı yaşıyordur o yüzden çok emmek ister. Emip sütünü cogaltmasi lazım
Nurburakbyk kardelen1209 güzel hatta bazen öyle bir emiyo ki diyorum ne var bu ellerinden sanki sanirsin bal 😂
Nurburakbyk tunasmom1 ben emzirmiyorum mama veriyorum ve sürekli oda mama istiyor ictikcede fazla geldiği için kusuyor fazlasını ve disarida çok mizmizlaniyor bir yandan iyi oluyor yani emzik oyuzden vermek istiyorum
tunasmom1 Nurburakbyk evet bir dönem çok işe yarıyor bizde 6 aylik olana kadar kullandık. İnşallah alışır rahatlatır biraz sizi 🧡
guneyokyanus 4,5 aylik bebegim 2 gundur tutuyor 6 cesit emzik denedim pekmeze batirdim verdim neler denedim yinrde tutmadi vazgectim sonra bi anda tuttu simdi 7 24 agzinda diyemem ama uykuya geciste emzik emiyor en azindan deneyin pes etmeyin
Nurburakbyk guneyokyanus vallahi her fırsatta ağzına sokuyorum emziği tuttsun diye😂😂 inşallah tutar oğlum hiç zorlamamisti böyle hemen tutmustu kızım biraz inatçı çıktı diyorum tutman lazım bak pembe rengi ne güzel anne sana pembis pembis emzikler alcakmis ama yok yanii😂😂