Seda-0618 15 aylık oğlum geceleri sürekli uyanıp sabaha kadar oturuyor gün içimde tahmin edemeyeceğiniz kadar hareketli 10 dk oturmuyor kanıyla alakalı olabilirmi yani vitamin eksikliği gibi durumlardan yaşayan oldumu
ElifSEB Seda-0618 aynısını şu an yaşıyorum. Düzeldi mi sizin bebeğiniz? Düzeldiyse nasıl çözüm buldunuz? 10 gündür gece kalkıyor oturuyor saatlerce
maygirl Seda-0618 bu donem.donem olablir duzelir veya duzelmez bebegin yapisiyla ilgili..ama cogu bebek yapıyor bunu☺️bi eksiklik değil.
ays45 Seda-0618 benim oğlum böyle şu an 1 yaşında. Geceleri sık uyanıyor ve oturuyor. Çok yorgun bebeklerde oluyormuş ve uyku gerilmesi diyorlar. Bir de bizde ferritin çok düşük çıktı. O da uykusuzluk yaparmış
maitea Aman aynısı bizdede var 2 ay oldu galiba 14,5 aydayız. Gece kalkıp oynama oturma istiyor. Sonrada uykusuz aglıyor tabi sabaha karsı yeniden uyuyor. Yorulduk cidden
Kbraisik Merhaba, benim oğlum 2 yaşına kadar bir fiil yaptı bunu. Baya içeri gidip oyun falan oynuyorduk hatta. Şuan 3 buçuk yaşında gece hala uyanır ama oyun oynamaz geri uykuya döndürmeye çalışırım.