NatashaRomanoff Hadi ekran görüntüsü alıp atıverin hanımlar can sıkıntısı bir post açayım dedim hihihih biz donuyoruz kar falan yok ama donuyoruz abartısız bırrrrrr 🧊
NatashaRomanoff Birdunyabircennetannesi buradan iyi 🥶 az önce sigaraya çıktım dondum. Hızlıca içip girdim geri 😬
NatashaRomanoff uykusuzanne__ bölge olarak hakim değilim turist olarak gittim harika bir şehir ama yeraltı mezarlığı beni çok etkilemişti siz milli kütüphaneye yakınsınız herhalde
Tatlican NatashaRomanoff Evet kartepede var butun sogugu amneme geliyor annem tam kartepenn karsisinda koyde
NatashaRomanoff Dolores neredesiniz acabaaa 🥶🥶 yahu sigaraya çıktım dondum içime işledi esiyorda balkon kaçtım hemen 😅
NatashaRomanoff Dolores memur musunuz memleketiniz mi Van hep gitmek istediğim ama nasip olmayan bir şehir hiç denk getiremedim 😬
NatashaRomanoff Tatlican yaaa banada çok oluyor o hele bir post sardıysa oku Allah oku sonu gelmesin sabahlar olmasın 😅
NatashaRomanoff Tatlican bizimde burada Spil Dağı’nda kar yağışı var Manisa’da ama bütün İzmir oradan daha soğuk bence. Devasa bir buzdolabının kapağı açılmışta bu tarafa doğru esiyor gibi