Gmzhnm Bebeğim tam 4 aylık bir hafta on gündür ne gündüz uyuyor adam akıllı nede akşam gece 12 de uykuya dalıo oda aglamaktan yorularak benimle aynı sorunu yaşayan varmı acaba
yarenozkk Gmzhnm 4.aya doğru aynı şeyleri yaşadık yaklaşık 1 aya yakın sürdü son birkaç gündür düzelme gösteriyor bugün tam 5 aylık olduk zamanla geçiyor diyorlar inşallah öyle olacak😇
momysiiy Gmzhnm 3 ay 13 günlük sanırım biraz erken girdik bu döneme kısa sürede atlatmak dileğiyle deliksiz uyuyan bebeğim uyumuyor alim 6 dan beri gece 1 oldu banyo masaj yaptırdım artık son çare bana mısın demedi şuna ayağımda sallıyorum bakalım meme reddi de yapıyor bu arada birde azından sürekli salya geliyor elleri azında sanırım damaklarıda kaşınıyor hepsi üst üste
atlaskuss Ayyy sen bensin , benimki de 4 ay 18 günlük ağlaya ağlaya demin uyudu gözler kapanıyor ama uyumak istemiyor mama yemek istemiyor 4 gündür berbat haldeyiz
gamze08 Bizde 4 ay 11 günlüğüz 3.5 aylıktan beri aynı durumdayız uyku beslenme hepsi bi sorun haline geldi o kadar yoruluyo ki bu sefer yorgunluktan uyuyamıyo bide gaz meselesi var hepsi bir arada çığlık ata ata ağlıyoruz inşallah daha fazla sürmez