agca698_ 3 aylık oğlum var hem mama hem anne sütü alıyor. Dogdugub dan beri sma optipro kullanıyorduk. Bu hafta Aptamil aldık kakasini normal de 2 3 günde bir yapıyordu aptamile geçtik günde 2 yapıyor. Çok kaka yapması bebeğe yaramadığı anlamına mı geliyor
degersizbirhayat_1 agca698_ çook doğurduğu için yapıyor bence yaramasa ishal olurdu etrafımda aptamşl kullanan bebelerin maşallahı var 😂
alyaninannesi1 agca698_ bence yaptığı yaradığı doyduğu anlamına geliyo 2-3 günde yapan bebek doymuyodur benim kızımda hem anne sütü hem mama alıyodu ama maşallah günlük 3-4 kere yaptığı oluyodu halada öyle 🤣
bebegimin_annesiyim25 agca698_ bende aptamil kullanıyorm günde 2 sefer yapıyo ama ağlama krizine giriyyo zorlanıyomu anlamıyorm gazı çok oluyo 33 günlüğüz hem anne sütü hem mama veriyorm 😔
ada99 merhaba biz doğumdan 5-6 aya kadar sma kullanıyorduk ama o donem gaz ve kaka sorunumuz vardı aptamile geçince hepsi geçti biz aptamille devam ettik sma bize de gaz ve kabızlık yapmıştı
agca698_ ada99 mamayı kopurtmeden nasıl yapıyorsun Aptamil kopuruyor zor cozuluyor taneler kalıyor içinde
agca698_ degersizbirhayat_1 inşallah baklm bnm oğlum da sevdi bunu iştahla içiyor sma zor iciiryorum .ama Aptamil çok kopuruyor mama tam çözülmüyor içinde toz kaliyor
agca698_ bebegimin_annesiyim25 3 ay dan sonra geçiyor bnce mamadan değildir bnde sma kullandim o dönem de çok gazi oluyordu hatta emmedi mama içerken kendink geriye attı dinlene dinlene gazını cikarta cikarta icirdim ama 3 aydan sonra fazla kalmiyor