ArasAkbulut Tugba94_yk yaptırılmalı bence. Biz perşembe yaptırıyoruz. Ülkemizde çok fazla mülteci yaşıyor, özellikle istanbuldaysanız bilirsiniz :/ ve ne gibi hastalık getirdiler belli değil. Bence yararı var 🙏🏻
Cnskplnozk Tugba94_yk cuma günü bende yaptırdım ve doktorumuz iki tane vaka varmış bir başka doktor arkadaşım söyledi dedi bende çok kararsızdım yaptırmakta ama sonradan pişman olmamak için yaptırıyorum
Duygu-Duygu Cnskplnozk ArasAkbulut Tugba94_yk Merhaba sevgili anneler:) doktorumuz 5. Ayda menenjit aşısı yapılması gerek dedi. Biraz kararsizim aşıdan sonra çocuklar çok etkileniyormus. Siz bebeklerinizde neler gözlemlediniz ? Paylaşırsanız çok sevinirim :)
ArasAkbulut Duygu-Duygu biz yaptırdık, sonrasında hiç bir sıkıntı olmadı. 37.3 oldu ateşi biraz calpol verdim hemen indi, huysuzluk falan olmadı 🙏🏻 Menenjit A ve menenjit B ikisinide olduk
History_teacher 14 ayligiz çok kararsızdım ilk dozunu dün yaptırdım diğerlerini de yaptırsam mi bilemiyorum
Esraaaae 3 aylık bebegime gecen hafta yaptırdım yarında 2.doz yapılacak inşaallah bence yaptırılmalı imkN varsa
Babybboy Aşıları şimdilik düşünmeyelim uzun vadede çok daha anlicagimiz düşünüyorum. Ben her aşısını yaptırmaya çalışıyorum canim
Kubraegir Tugba94_yk Ben eczacı teknisyeniyim. Bütün aşıları yaptırdım ortada dahil ama menenjitte kararsızım eczacımın çocuk doktoru önermemişti yaptırmadı. Tabi bundan 5 yıl önce falandı oyüzden araştırmaya çalışıyorum