Burcu_Erdogan Sevgili anneler, bebeklerinize hangi marka suyu veriyorsunuz? Bu suyu kaynatmaya gerek yok değil mi?
Garfield Burcu_Erdogan saka su veriyorum. Aslında 1 yaşa kadar kaynatılması gerektiğini söylüyor uzmanlar ama kaynatmıyorum. Uzmanlar 2,5 saatte bir yeni su kaynatılmasını kaynamış suyu bir daha kaynatmamayı öneriyorlar.
Burcu_Erdogan MuhammedAmine arıtma bizde de var ama geçenlerde Osman Müftüoğlu arıtma su içerek mineralden yoksun sıvı aldığımızı söyleyince damacana arayışına girdim 🙂
Garfield Burcu_Erdogan bağırsakları daha tam gelişmediği için mikroplarla savaşamayacaklarını söylüyorlar. İlk iki ay kaynatarak verdim ama sonra kaynatmayı bıraktım çünkü mikroba da alışması gerektiğini düşünüyorum ileride belki Çeşme suyuna bile denk gelecek bi şekilde o zaman daha çok hastalanacağını düşünüyorum
Masal34 Burcu_Erdogan alkali bakımından en uygun su Hayat sudur. Eskiden su distribütörlüğümüz vardı oradan biliyorum . Sadece onu veriyorum kaynatmıyorum abartı buluyorum . Hayat su yeterli başka marka kullanmamanızı öneriyorum