bebilikk Kızım 3 gün sonra 7 aylık olacak bu hafta hastaydı doktorumuz tedavisini yaptı ateşi yok ama çok huzursuz ağlayarak uyanıyor emziği zor tutuyor kucağımda olmak istiyor hiç böyle değildi resmen bağırıyor ağlarken
Ladimaki bebilikk Evet diş biz dişleri çıkardık ama hala son hız devam ediyor. Şuan ayağım da sallıyorum uyusun diye 😑
Miracinannesi_ bebilikk tam anlattığın şekilde olduğu dönemlerde diş jeli almıştık gece damagina masaj yaparak sürüyordum çok iyi gelmişti
bebilikk Ladimaki canım anneler nasıl rahatlatabilirim uzun mu sürüyor ilk bebeğim ve çok bağırıyor sanki oyuncaklarla bile durduramıyorum
bebilikk Ladimaki oiy rahatlar inşallah yavruş 🧸 Allah sana da güç versin canım anniş🎀 iştahsızlık normal bir durum mu
bebilikk Ne kadar zormuş aileme çok uzağım aramızda (1.134,0 km) 13-14 saat yani eşim de öğretmen okula gidiyor mecbur bugün hem çok korktum hem kıyamadım bu kadar bağırmasına
Ladimaki bebilikk inşallah teşekkür ederim. Ben daha yeni ek gıdaya başladım. Ama oluyor bu aylarda norma Bir yaşına kadar.
beyazzkuguu bebilikk aynı durumdayız kızım 7 aylık olacak benim de. Bugün burnumdan geldi sın 10 gündür huzursuz bugün daha da arttı. Biz alt iki dişi çıkardık ordan biliyorum yine diş üstler geliyor bu seferde ben tedagil kullandım fayda etmedi sizde belki eder. Diş jellerini benim doktorum önermedi. Soğan havuç sert şeyler veriyorum eline
bebilikk beyazzkuguu kolay gelsin Beyza hanımcım jellerde maalesef içerik olarak anestezik madde var ben de kullanmayı düşünmüyorum inşallah kolay kolay çıkar bir patlasa emin olsam 🥹 teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için
beyazzkuguu bebilikk ne demek rica ederim umarım en kısa sürede atlatırız bütün anneler olarak çok zor bir süreç