rbaurl Kızlar bebeğim 4 aylık hiç yerinde durmuyor Bezini değiştirirken kıyafetini değiştirirken resmen kaçıyor Kıyafetini giydirirken giymek istemiyor çıplak durmak istiyor herhalde sizde de öyle mi
_Goktugunannesi__ rbaurl 27 aylık oğlum hala aynı şekilde alt üst değişmek işkence haline geldi artık güzelce konuşuyorum olmuyor tepki vermeden değişmeye çalışıyorum olmuyor şeytan diyor sal gece gündüz aynı üstüyle dursun ama altı her şekilde sıkıntı
ZeydsMom rbaurl klasik bi laf diyeyim o zaman bunlar iyi gunler 🤣 11 aydan selamlar. Bezini degistirdikten sonra pilim tukeniyor yere yigiliyorum bazen o derece.
rbaurl _Goktugunannesi__ evet resmen savaş veriyorum ben de bu ayda bir de sürekli salyası akıyor üzerini sık değiştirmem gerekiyor malesef😕
Muallaaa _Goktugunannesi__ 20 aylık oğlum aynı smdi bjrde lohusayim nasl sabrli olabilirim bazen zorlanıyorum kaynanamda yanımda onun yanında çocuğuma kızmakta istemiyorm
heygorl rbaurl Üçgen çıtçıtlı önlükler var ondan kullanabilirsiniz ben 15 tane falan almıştım ancak yetiyordu en azından soğuk havalarda üstünü değiştirip durmak zorunda kalmazsınız hem de önlük yıkayıp kurutması daha kolay
_Goktugunannesi__ Muallaaa Allah yardımcın olsun canım ısrar ettiği bişeyi duymamazlıktan gelmeye çalış
Muallaaa rbaurl teşekkür ederim. Çok düşünmüyorum akışa uyum sağlıyorum İlla tükendiğim yerler olacaktır Allah doğru davranmayı nasip etsin
heygorl rbaurl onun altına havlu bez koymayu denediniz mi ben öyle yapardım çünkü bebeğim çok salyalı bir bebekti
Muallaaa _Goktugunannesi__ boğazı yırtılana kdr ağlıyor Sabah akşam bazen sebebi bazen sebebsz ondan sürekli öksürük var sesi kısık Elbette geçecek büyüyecekler elbette