Meloakar Bana mı öyle geliyor yoksa silik çizgi var mı artımed marka kaset testle yaptım yorumları hep yalancı silik çizgi çıkarıyor deniyor öyle olabilir mi https://hizliresim.com/a5i0zk1
milletsanakanalizemiolacak Meloakar siz 2 gün sonra tekrar deneyin ben tekrar denedigimde daha da koyuymuş fotolara bakıyorum da
Meloakar seray2023 evet orası öyle ama önceki aylardan da çok yaptım negatif görmekten çok sıkıldım o yüzden biraz daha beklemek istiyorum
seray2023 Meloakar bu testler böyle pozitif gorunuyo ama kanda hep negatif çıkıyordu o yüzden kan ver dedim bunu görüp mutlu oluyorsun kanda hüsran oluyor adet geciktiyse kan ver çıkar orda ben 6 yıl bekledim çok yaşadım bunları o yüzden
milletsanakanalizemiolacak Meloakar aynen yada yarına doktor randevusu varsa direkt kan tahlili yaptirabilirsiniz
Meloakar canurazcagla ümitlenmek istemiyorum yine hüsran yaşamamak için daha öncede silik çıkan testlerim oldu kan verdiğimde negatif oluyordu hep
muhammedinannesise Meloakar adetime 6 gün kala artımed ile öğrendim cnm bana da öyle dediler ama şuan 6+4 olduk şükür hayırlı olsun var 5 dakika içinde çıktıysa
Meloakar muhammedinannesise 2 dk içinde çıktı sağlıcakla alın kucağınıza inşallah umarım benimde öyle olur 🥹
muhammedinannesise Meloakar hadi inşallah cnm umarım vardır ve sağlıklı Bi şekilde kucağınıza alrsn❤️