elifozkan Nelerdir hangi belirtilerle anlasıldı yardımcı olur musunuz reflüden süpheleniyorum emin olamıyorum
oznurr__ Sizi şüphelendiren şeyler neler mesela ? Benim kızım sürekli kusardı kusma varsa başka belirtiye gerek kalmıyor zaten 4 aylıkken azaldı ama şuan bitti
cakebabe oznurr__ ya benim ki de 3.5 aylık hiç bitecek gibi görünmüyor sürekli her beslenmeden sonra 2 3 kez kusuyor sürekli üst değiştiriyorum yoruldum artık bebeğiniz bu kadar şık ve çok kusuyor muydu bana hep kusacak bitmeyecek gibi geliyor artık
oznurr__ cakebabe her saniye kusuyordu diyebilirim seni çok iyi anlıyorum ama geçecek 1 aya kadar azalır merak etme. Mama mı veriyorsun süt mü? Kilo alımı nasıl
peldaeva cakebabe benimde bebeğim aynı her emzirmede ve her mama verdiğimde olduğu gibi kusuyor doktor gaviscon şurup verdi asla işe yaramadı kızım kilo almıyor bu gün o kadar ağladım ki aklımı yitirmek üzereyim resmen
peldaeva cakebabe en son götürdüğümde kilo normal dedi doktor ama bence normal değil çok zayıf kalmış bebeğim midesinde hiç bir şey kalmıyor olduğu gibi kusuyor