Meri-Mel balkizim1 En pratik menüm . Tarhana çorbası,pirinç pilavı dolaptan bir kavurma salata ayran 😂❤️
balkizim1 bisenakillisinzaten valla tavuk var ,işte patlican var domates patates soğan biber kapya biber var kiyma var buzlukta ne yapsam
Ballikizim99 Dolapta tavuk var onu haşlayıp suyuna kızım için çorba yaparım haşlanan tavuğuda soslayıp fırına vericem yanına pilav bugünlük böyle🙃
bisenakillisinzaten balkizim1 balkizim1 fırına patates tavuk at mercimek çorbası pişir yaninada pilav
Beyninizikullanmakucretsizdir balkizim1 kaynanamla görüşmüyoruz. Bir ara hamsi almışlardı rahat 2 kilo vardı bize almışlardı güya o temizledi ben pişirdim ev koktu yağ oldu. Yaşadığım yerde daha çok ev yemekleri var balık yapan yer yok 🙄🥴
lidokain balkizim1 kocam yok kendime peynirli makarna yapcam. Oğlumda yine dunden biber dolmasi ve makarna yer yogurtla
yenianne01 balkizim1 karnıbahar,patates,biber kızartması yapacam üstünede sarımsaklı yoğurt,pirinç pilavı ve soğan salatası, karalahana salatası
Mavigokyuzu balkizim1 ben de kuru fasulye pilav cacık yapacagim bugün, akşamdan fasulyeyi haşladım, pilavı pisirdim, eve gidince soğan salça ve biberlerile bı soteleyecegim fasulyeyi
Eylul301023 balkizim1 ay yemekleri çok abarttigim için pazartesiden beri yemek duruyor etli çorba,etli bamya,manti bugünde et ve bulgur pilavı yaptım salata yapacağım 😂