merveeeklc Kızım 40 günlük doymadığı zaman ara ara mama veriyorum sma ile başladık ama sanırsam kabızlık yaşıyor önerebileceğiniz başka marka var mı
mooomm01 merveeeklc aptamil prosyneo kullanıyorum hem probiyotik hem prebiyotik doktorumuz önermişti gaz sorunumuz bizim mamayla bitit şaka gibi ama
1kuzuannesi Hipp güzel bende yenidoğan döneminde aldım biraz kullandık sorun yaşamadık çok şükür. Testlerde alerji yapmayan tek mamaymış. Hastahanede doktor ve emzirme hemşiresi öyle söylemişti
eylfm SMA çok kabız ve gaz yapan bir mama En iyisi hip combiotic çok güzel kızım 13 aylık halen onu kullanıyorum anpa gross marketlerde uyguna satılıyor genellikle
burcu_ay 1kuzuannesi ben aptamil kullanıyordum reflü çıktı gerçi mamaya bağlı değil ama uzun bir süre aptamil kullandım bugün de bebelac gold başladım ama sevmedi sanırım içmiyor yarım bırakıyor ar mama alıcam ama hangisini alıcam bilmiyorum
seddackr Sma optipro kızımda aşırı kusma ve kabızlık yaptı. Hipp combiotic denedik onda da kusma devam etti. Aptamil iyi geldi artık değiştirmem aptamille devam.