3kedili2bebekli sudess alerji yapabilir öyle dümdüz önce tadım yaptırın bir şey yapmazsa öyle sade verebilirsiniz
Cerenncee sudess kaşıkla içini al blenderden geçir ver canım. Ben her gün veriyorum mutlaka çok güzel kaka yapıyo ve çokk seviyo çok da faydalı zaten. Hatta buzluğa bile attım kavanozlara koyup
aybarsbebekk sudess ben direkt olarak rendeledm tabi rendelenmedi dağıldı çatalla ezdim yedi. Çok faydalı bir meyve şuan mevsimiykende verin bence. Daha sonra içine tahin ceviz muz ekleyerekte verebilirsinşz çok sağlıklı
3kedili2bebekli sudess yo yumuşacık bir meyve 6 aylık bebek gayet yiyebilir onu eğer tadimlari bittiyse
3kedili2bebekli sudess tadimlari yaptiysaniz gayet rahat yutmayi ogrenmistir merak etmeyin olacak o kadar pürüzsüz vermiyoruz ya o yüzden vermuyoruz yutmayi bilsin bir seyler bogazina takilsin ogursun oksursun alissin dihe
Cerenncee sudess evet ben de o yüzden vermedim ben her şeyi pütürlü veriyorum aslında ama bu biraz uzun uzun ip gibi ya o yüzden blenderdan geçirdim
evremo Ben verdim çatalla iyice ezdim bu damarlı kısımlarına dikkat ettim. Yada şu meyve emziği mi diyorlar delikli bir şey varya ona koydum 6 aylık yedi. Alerji yapma riski düşük bir meyve dedi doktor bizim
heygorl 3 gün kuralıyla verebilirsiniz kakasında lif lif bir şeyler görünce korkmayın güzel bağırsak çalıştırıyor ve kendi lifli olduğu için kakada lif yapıyor
heygorl sudess yaptırabilirsiniz tabi ama yeni vereceğiniz bir şeyi yaşı büyüse de tadım vererek başlamanız daha iyi olur yani içiniz rahat olur çocukların neye alerji geliştireceği belli olmuyor ha muhtemelen yoktur Bağdat hurmasına ama önlem amaçlı
asell13 sudess wefood ürünlerini alıyorum hemen hemen bir çok ürününüde aldım unları özellikle çok güzel tüm tariflerimde kullanıyorum