Ruzgarsmomm Kızlar hamileyken detaylı ultrasonda oğlumun sol böbreğinde genişleme vardı şuanda 14 günlüğüz bugün ultrason cektırdık genişleme devam ediyor takip edicez dedi basına gelen varmı çok agladım çok üzgünüm
Burcugk Ruzgarsmomm bizimde kızımızda var Doğumdan sonra tekrar ultrason yapıldı 9mm sağ böbrekte. İyi bir çocuk nefroloji uzmanı bulmanızı tavsiye ederim bizi doktorumuz süreç konusunda çok güzel bilgilendirdi ve rahatlattı🙏🏼
Mevaaaaaa Ruzgarsmomm bnmde kizimda cikti 20 gunlukken 3 aylik suan her ay kontrole gidiyorum bklm ins gecer
Ruzgarsmomm Burcugk peki ilerleme devam ediyormu? Böyle büyümeye devammı etcek yoksa duracakmı ben bugün üzüntüden doktorun söylediklerini algılayamadım. 10 gün sonra tekrar kontrol edilcek takip edilceğini söyledi.
Burcugk Ruzgarsmomm biz şuan 26 günlüğüz 1.ayda kontrole gideceğiz. 20.hafta 6mmdi doğduğunda 9mm olunca bende üzülmüştüm ama doktor haliyle böbreği de büyüyor bunu aynı kalmış kabul edebiliriz ama küçülme de olmamış henüz dedi. Takipte olacağız 1.ay 3.ay 6.ay gibi.. Genelde 2yaşa kadar bu rahatsızlık geçiyormuş🙏🏼 Umarım bizim evlatlarımızında böyle olur.
Zhdsgn Hiç üzülme bizde de vardı hamilelikte doğdu yine vardı sonra geçti 3.ayda bida cektirirsiniz geçmiş olur olmazsa da 6. Ayda bida çekilir bir yaşında da tamamen geçmiş olur
Ruzgarsmomm Zhdsgn gerçekten mi kaç mm di böbrek hatırlıyormusunuz? Çok canım sıkıldı. Hamileyken detaylıda cıkmıştı ama ben doğunca geçer diye ümit içindeydim. Şimdi 14 günlüğüz ilerlediğini görünce cok üzüldüm
Ysmnn Oğlum 8 buçuk aylık hamileliğimden beri bildiğimiz bir böbrek genişlemesi var hala takip altındayız yapacak pek bişey yok sık sık idrar ve kültür veriyoruz henüz küçülme olmadı malesef bizde, Allah hepsine şifa versin inşallah
Ysmnn Ruzgarsmomm Koruyucu antibiyotik tedavisi aldık idrar yolu enfeksiyonu geçirmemesi için, 2 ay önce de sünnet olduk enfeksiyonu engeller diye, İnşallah zamanla küçülür
Mevaaaaaa Ruzgarsmomm ilk kontrolune goturduk bulundugumuz sehirde cocuk cerrahisi yoktu 1 mm buyumustu simdilik karismayiz dediler 10 gun sonra tekrar gidecez bakalm nasl olacak ins sizinde gecer