aysenuroz livanazz 5.5 aylık iki gündür kendi isteğiyle uzanıyor. Bugün tezgahta otururken biberon yıkadım önüne koymuşum kendisi alıp ağladı mama var sandı. Öyle sevdiği şeylerle alıştırabilirsin
serpill224 Ayda ben bişeyleri tutturmaya çalıştım şimdi uzatınca tutuyor 4 aylık oldu piyanolu oyun halısı var onun üzerindeki oyuncakları da uzanıp tutuyor
lnsaa 3 aylıkken ben eline tutturdum sonra göbeğinin hizasına getirince kendi uzanmaya başladı 4 aylıkken tutabiliyordu
livanazz jasminegms evet siz destek olacaksınız kendi yapamıyosa korkuyodur belki doktorunuzla görüştünüz mü bu durumu yada kilosu fazladır diye
livanazz Kızım daha 3 ay on günlük bişeylere uzanıyo ama tutamıyo ben biraz fazla şeyler bekliyorum galiba demekki henüz zamanı değilmiş şimdilik en çok ellerini birleştirip yalıyo bide dönmeye çalışıyo
gg3848 livanazz benim kızım 2 ay 11 günlük ben de zorla tutturmaya çalışıyorum bazen azcık tutuyor bazen direk bırakıyor erken o zaman bide iki elini birleştirip ne zaman ağzına sokmaya başladı bizimki daha yapmıyor
livanazz gg3848 3.ayına girince yapmaya başladı tek elini emiyodu 2 aylıkken şimdi ikisini birleştiriyo
gg3848 livanazz tek elini acıktığında ağzına sokuyor ama durduk yere ağzına sokmuyor ara ara hep ellerini inceliyor ama🙈
tugces09 livanazz 3 ay 4 günlük eline çıngırak verdiğimde tutup sallamaya çalışıyor. Piyano halisindaki oyuncaklara vuruyo. Ve iki defa yan tarafına dönmüş ağlarken gördüm 😂