kuzeysmom4 Kızlar, bebeğimin yarın dil bağı kesilecek. Aranızda bu işlemi yaptıran varsa işlemin nasıl yapıldığına, sonrasında bebeğin durumu nedir vs. Bilgilerinize ihtiyacım var, biraz endişeliyim 🥺
Zzzehra___ kuzeysmom4 merhabalar aynı işlem oldu bizde kbbye gittik kucağında otursunnhemen keseyim dedi aldı eline makası açtı ağzını kesti oğlum korktu ağladı tamam annecim yanındayım dedim sarıldım peçete bastım 1 damla var yok kan geldi sonra 2 dk içinde sakinleşti ve bitti aşırı kolaydı hiç beklediğim gibi olmadı 18 aylıktı o zaman 🥰 siz de kolayca atlatırsınız inşallah
kuzeysmom4 Zzzehra___ benim bebiş haftaya 5 aylık olacak, çok hareketli durmayacağını biliyorum o yüzden kıpırdarsa falan diye korkuyorum 🥲
Zzzehra___ kuzeysmom4 yok hayır kıpırdayamaz ki kucağınızda siz ellerinden babası başından tutar bizim öyle olmuştu
Mutlulukyanibasimizda Benim oğlumda 3 aylıkken oldu ameliyathane de yapıldı saniyelik Bi işlemdi korktuğu için biraz ağladı o kadar sonrasında herhangi Bi ağrısı falan olmadı
kuzeysmom4 Mutlulukyanibasimizda Zzzehra___ İşlem sıkıntısız bir şekilde yapıldı, sadece bebiş çok ağladı ama şuan iyi çok şükür 🥰🌸🙏🏻
tanura08 kuzeysmom4 devlette mi özelde mi yaptırdınız acaba ? Hangi bölüme gittiniz ve özelse ne kadara yaptırdınız? Benim oğlumunda var dil bağı henüz iki aylık yeni fark ettim
kuzeysmom4 tanura08 özelde yaptırdım. İstanbul Avrupa yakasında Avrasta Hastanesinde Hüseyin Kılınçaslan doktorumuz. Sünnetinide ona yaptırmıştık. 9.500 tl ücreti. 2 aylık bir bebek için geç kalmış değilsiniz. Ne kadar küçükken aldırırsanız o kadar iyi ama. Çabucak iyileşiyor.
kuzeysmom4 Huma_kus34 devlette randevu alma sıra bekleme vs aylarca sürebiliyor istanbul gibi bir yerde malesef ki. Ek gıdaya geçmeden ve dişleri çıkmadan yaptırmak istedim.