Mygirlmybaby Kızlar çalışmıyorum herhangi bir birikimim yok. Hac,umre fiyatları ne kadar ona da bakıyorum anlamıyorum. Nasıl para biriktirip gidebilirim? Birde fiyatı bilen varsa yazabilir mi?
buhayatyordubeni Mygirlmybaby Hac fiyatını bilmiyorum ama umre en son bi yakınımız gitmişti 43 bin tl di bende gitmeyi çok istiyorum yaa Rabbim bizlere de nasip eder inşallah bu yüzden sırf eşimle kredi çekmeyi bile düşündük ama faiz olduğu için kabul olur mu bilmiyorum
Hiilyuss Mygirlmybaby rabbim hepimize nasip etsin insallahh turuna göre değişiyor hisar turizm 47 bin civarı ekonomik mi vip mi ne gitmek istiyorsun hepsi fiyat farkettiriyor odalar 2-3-4 kisilşk olarak değişiyor hep fiyatlar farklı
Dmt-01 Mygirlmybaby emin olmamakla birlikte kur farkından dolayı çok pahalı olduğunu duydum hatta duyduğum oha dedim o kadar diyim:( 700 binlerden bahsediyolar.benim işyerinden şefim başvurmuştu emekliliği gelmiş artık adama hac çıksaydı emekliye ayrılıp haca gidecekti hatta eşimi götürmeye yetmiyor demişti.Yine işyerinden birine çıktı o da arabasını satıp gidecek haca çok pahalı malesef
nasel21 buhayatyordubeni haram bişeyle helal bişeyi yapmayın derim ben. Kredi her anlamda olmaması gereken bir durum faiz olduğundan dolayı
Zumra_1234 Dmt-01 evet canım tam bilmiyorum ama 500 civarı falan diye duydum kayinpederim gidecek yaza doğru Allah nasip ederse pahali ya Allah isteyen herkese nasip etsin.
haticemommm Mygirlmybaby 50 bin civar paket paket orada da illa harcaniyor bi 100 bin gider alisverisiydi falan derken