Rez Hanımlar Selam, Yemekteyizde bir yarışmacı takmış buna benzer kolye çok hoşuma gitti, onun ki orijinal mi bilmiyorum :)) ama benim bu aralar bunu alacak param yok 😅 gerçeği gibi var mıdır acaba sahte olduğu belli olmayan 😶🌫️
Elmsnghn Rez bence bunu sana hediye etmeleri lazım. Helal olsun valla bulmuşsun. Benimde dikkatimi çekmişti çok şık duruyodu. Şu fiyatı görünce demek ki kurgu değilmiş o korumalar yardımcılar🤣🤣🤣
Rez Elmsnghn yaaaaa , ben bunu daha önce atasayda gördüm cama yapıştım 😂😂 böyle çok albenili gelmedi bana, ama tvde görünce bi modern geldi gözüme. Keşkeeeee bana hediye gelse 🤲🤲🤣
babybabyt Rez baktım şimdi zevk meselesi tabi ama çok kaba geliyor böyle kolyeler bana mm olarak kalın ve sadece özel günde takılacak cinsten, ben onda bile zarif görmediğim için takmazdım ama birerbir aynısını replika olarak bulmanız zor. Guess tarzı D&G gibi markalarda replika çok olur ama atsay tasarımı zor…
Rez babybabyt kadın toplu balık etli sanırım ondan yakıştırdım :)) bana da sade ve spor geldi böyle abartılı gelmedi, altın altın diye de bağırmıyor ama asil de duruyor . Hani ne yeni evli ne 10 yıllık evli gibi duruyorsun gibi 😂😂😂
babybabyt Rez ayy bakış açına çok güldüm bir kolye için bu kadar benzetme 😂😂 bende severim kolyeleri ama altın olsa hepsi keşke 😂 Şanlıurfa geliniyim koca akıtma taktılar bana ama gel görki bende Zarif ince şeyleri seviyorum o yüzden altın kolyem varken kendime mecburen çelik takılar alıyorum şuanda bilekliğim altın yeni aldım samanyolu modeli çok severek takıyorum bunun kolyeleri de güzel duruyor tavsiye ederimm
Rez babybabyt aynen düğünde takılanalar günlükle takılmıyor düğünden düğüne; madonna var bizde de ya da hint işi, dediğim gibi bu günlük de kullanılır sade spor geldi bana aksine :)))
Mihriiii Rez gurmet diye geçiyor bu modeller. Bence acayip taktım buaralar bunlara ama çok pahalı 😅 vardır mutlaka imitasyonu
Cennetmahallesipembe Tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz ama her an rap parça okucakmış gibi geldi bana 🤣🤣🤣[https://images.app.goo.gl/wibcHQZWxpAfwPbX8]