bebisilay 6 aylık bebeği olan kızlar uyku düzenleriniz nasıl gündüz - gece kaç saat uyuyorsunuz Ve ne şekilde uyuyorsunuz? Gündüz uykuları çocugun içinde alarm var gibi 30. Dk da uyanıyor sizde de böyle mi ?
Myrtle bebisilay gece 11 de yatiyor sabah 9 da kalkiyor. Gun icinde 3 uyku yapiyor 30 dk 2 saat arası ne zaman uyanirsa. Erken uyumayi dogdugundan beri ogretemedim. 8 de yatiriyorum 9 da dinç kalkiyo 11 12 de uyuyo resmen
Melisinannesii bebisilay merhaba benim kızım da bugün 6 aylık oldu. 1 haftadır geceleri uyuyamıyor 4-5 gibi uyanıyor. Sizde de böyle bi durum oldu mu?
hilaldabaan bebisilay benimki de öyle gündüz kurulu alarm gibi 30 dakka dolunca kalkıyor gece de sık kalkıyor maalesef ki
bebisilay hilaldabaan uyku eğitimine baslayınca uzamaya basladı uykular bakalım inşallah tamamen düzelir
bebisilay hilaldabaan gece de gündüz de. Daha bitmedi ama baya ilerledik az kaldı. Duygu maviliden aldım derin uyku eğitimi diye geciyo instgrmda. 4000 e aldım ben süre sınırı yok ne zaman biterse
bebisilay Melisinannesii merhaba belli bi yöntem uygulamıyor ben günlük rapor iletiyorum ona göre yönlendirmeler yapıyor. Bağ odaklı bir eğitim en cok buna dikkat ettim