Umena Burda bir şampuanın kokusu aşırı övülmüştü bebekler için markasını bulamıyorum şampuan özellikle kokusuyla ünlüydü yardımcı olabilecek var mı 💘
JollyBaby Umena Ecowelin kokusu kalıcı değil bence o değildir johnsons babynin kokusu genelde beğeniliyor cok yorum okumuştum onunla alakalı. Dalın zaten klasik o da değildir herhalde 🙃
Umena JollyBaby aynen ecowell kullandım o değil bide aklımda kalırdı o olsaydı sürekli kokusu övülmüştü yaa nolur bulalım 🥹❤️
JollyBaby Umena İncia Uni baby Hipp Siveno Agarta Mustela Wee baby Bübchen Bioderma Sebamed Nivea Chicco Baby me Weleda naturalive Var mi içlerinde? Bende merak etmedim değil şimdi 🫠
pent93 Öyle çok kokan kalıcı kokusu olanlar falan parfüm içerebiliyor çoğunlukla içeriğinin temiz olduğuna dikkat edin ben şahsen ecowell dışında bişi asla kullanmam
Baybyuras Ecowell ilk kez duyuyorum genelde mustela konak falan yapmaz diye doktorum önerdi içeriğe en temiz o dendi ve oğlum 7 aylık konak dersimiz hiç olmadı ecoweel memnunmusunuz koku benim için önemli değil bu arada
pent93 Baybyuras ecowell muhteşem cidden konak asla olmadı bizde de bir de üzerine saçlarını çok güzel uzatıyor en sevdiğim tarafı