duruelaozturk Merhaba mastid oldum ne önerirsiniz arkadaşlar birde birisi tarafla taramayı önerdi bu nasıl yapılıyor acaba bilgisi olan varmıdır nasıl bir tarak ? Herkese teşekkürler
Fasi duruelaozturk ıslak havluya sıcak ütü basıp gögüslerinize koyun biraz yumusayacaktır o zaman sağın sonra banyoya gitin gün içersinde 2-3 defa yaptığınızda gececektir 1 günde
Myrtle duruelaozturk gecmis olsun, doktora gittim enfeksiyon icin ilac verdi. Evde de dut suyu ictim. 1 gun sonraya duzeldi benim. Atesli titremeli halsizdim. Eklemlerim agriyordu.
lena00 duruelaozturk ılık duş alırken tarak ile yukarıdan aşağıya tarama işlemi yapabilirsiniz. Bu işlem tüm damarlara uyarı vererek sorunu ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Tarak konusuna çok gülmüştüm ama gerçekten işe yaradı
Asyamomy19 duruelaozturk tahta şimşir tarak duşta sucak suda tarayarak masaj yap sonra emzir ya da sağım yap canım
Myrtle duruelaozturk kuru dutu kaynatip hep iciyorum artik, sutte yapityor, enfeksiyona da iyi geliyor diyorlardi. Bi bakin googlea, beyaz lahana da saranlar var
duruelaozturk lena00 anlıyamadığımm için soruyorum nasıl bir tarak acaba satın mı almak gerekiyor göğüs tarağı diye mi geçiyor yoksa normal bildiğimiz bir tarak mı bilgi verirseniz cok sevinirim cokk teşekkür ederim
lena00 duruelaozturk ben normal plastik tarak ile yaptım oradaki amaç tarağın eşit noktaya temas edip kan dolaşımı hızlandırmak