breezeninblogu Merhaba arkadaşlar microblading yaptıran var mı aranızda? Ben yaptırdım üç gün oldu ilk halinde çok koyu beni neler bekliyor içime sinmedi. İkinci rötuşa gitmesem silinse tamamen olur mu acaba
kanalizzze59 breezeninblogu ben iki kere yaptırdım İlki dediğiniz gibi oldu benimde afedersiniz b*k gibi olmuştu bende ikinci seansına gitmedim zamanla gitti ve kırmızı kaldı daha sonra özel hastaneninkine gittim orası çok güzel yaptı ikinci seansınada gitmiştim
Dolores breezeninblogu ilk önce çok koyu oluyor ama zamanla açılıyor ve çok doğal duruyor ben de ilk günler bu ne böyle İbrahim Tatlısese döndüm diyordum 😂
breezeninblogu kanalizzze59 bende ikinci rötuşa gitmek istemiyorum gitmezsem bişey olur mu? Yani çizik izleri oldu mu
breezeninblogu Dolores siz yine İbrahim tatlısese benzetmişsiniz ben hafta gibi dolanıyorum kafayı yicem
kanalizzze59 breezeninblogu hayır bu resim attığım çok güzeldi öyle bişey yaşamadım ama ilk gittiğim yer güzellik merkeziydi güya ama simsiyah olmuştu kaşlarım
kanalizzze59 breezeninblogu memnun kalmadıysanız gitmeyin derim ikinciye çünkü şuan nasılsa kaşlarınız uzun süre öyle kalıyor
breezeninblogu kanalizzze59 gitmek istemiyorum ama 30 güne çizgilerin yarısı siliniyor yarısı kalıyor diyolar nasıl görüntü olur