aslanmommy Bebeğimin klebsiella bakterisinden dolayı hastaneye yatma durumu var. Zaten 3 kere yattı tecrübeliyim fakat şuan 9 aya girdi ve çok hareketli. Önceden yatıyordu sadece sorum olmuyordu ama şusn çekip kendine zarar vermesinden çok korkuyorum. Hastanede bu aydaki çocuklarda serum nasıl yapılıyor
Rez aslanmommy oğlum 9 aylık geçenlerde hastalandığından serum takıldı, yavrumun elini tuttum bitene kadar sürekli elini attı çıkarmak için çok rahatsız oldu, bir şekilde oyaladık, kucakta tuttum daha çok bir arada emzirdim öyle durdu, 1 saat sürmüştü
Snp57asel aslanmommy benim kızım 16 aylik benimki de hareketli gecem sefer yattık 2 gece mecbur takıldı çıkartmak istedi ama engel oldukk bisekilde oyunlar oynayarak unutturmaya çalıştık serum onlar için iyi oluyor kendine geliyorlar çok geçmiş olsun
aslanmommy Snp57asel bizim sürecimiz uzun geçtiğinden neyle oyalayacağımıda bilmiyorum ekran hayatımızda hiç yok
Rez aslanmommy sevdiği oyuncak, ya da yeni bir farklı oyuncak işinizi görebilir. Benim oğlum asla oyuncak vs sevmez oynamaz. Aklıma başka bişi gelmiyor 😕
Snp57asel aslanmommy yürüyor mu peki veya ilk adım arabası veya yurutec yaniniza alarak hastane koridorunda öyle oyalayabilirsiniz benimde aklıma başka bisey gelmedi
aslanmommy Snp57asel yürümüyor henüz, prematüre benim bebeğim geriden geliyor ve hatta o kadar hareketli ki nasıl yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok. Oyuncak sevmez hayatımızda hiç ekran yok ama (bu durumda mecbur tabi
Snp57asel aslanmommy beni linclemeyin ama ben çocuğuma baktiriyorum tv olsun telefon olsun yok otizm yok başka bisey tek başına bakan anneler için ne yazikki kurtarıcı oluyor ve bu durumda kendinizi suçlu hissetmeyin derim benim kızım telefondan egitici videolara bakarak az çok kelimeleri biliyo anne dede nene gel alkış yapar baybay yapar oyun oynar eskiden hepimiz tv başında büyüdük yanii çok şükür bi eksiğimiz varmi yok
aslanmommy Snp57asel yok linçlemem tercih meselesi bu ben izletmemeyi tercih eden annelerdenim. Sadece şu durumda mecbur kalırsam diye endişeliyim. Çünkü sonuçlarını biliyorum 😞
Beyzaveduru Zaten gerçekten hasta olduğunda yerinden pek hareket etmiyor emiyor uyuyor sürekli. Kendine gelince iyileşince de durdurmak çok zor. Ancak tv tablet vs