melodimotherr Kızlar 2.5 aylıkken bebeğim zatürre geçirdi 4 gün hastanede yattık su an 3 aylık ama hırıltısı tam anlamıyla geçmedi neden olabilir acaba bilgisi olan var mı
Sermec27 melodimotherr oğlum 17 gün kuvezde kaldı balgamda vardı kuvezdeyken şu an 5 ay 19 günlük hala balgam hırıltı var sadece burnunu serumlu suyla acın diyor doktor işe yaramıyor ama
asya_16 melodimotherr benim bebişim de 3 aylık. Bugün gittik hastaneye bronşit olmuş yavrum. Balgam dolu içi hırıltısı var klamer verdi birde buhar verin dedi günde 3 kere
esraalic melodimotherr bu bizde de oluyor 5 aylık sırtını falan dinlendi röntgen çekti doktor bir şey gözükmüyor burnunu iyi temizleyemiyorsundur demişti 🤷♀️
aliecem Benim kızımda saatlerce hirilardi bronşit olmuştu zeytin yağını ilitip karnına göğsüne sürüp buzdolabı poşeti koyup kıyafeti giydirin hemen geçiriyor ben yapıyorum teyzem göstermişti
tugces09 aliecem normal zamanda mı hırlıyordu? Benim kızım bazen emerken hırlıyor 3 aylık. her gün en az 2 kere burun temizligi yapıyorum. Emerken bazen hırlama oluyor bazen olmuyor. Doktorlarda rutin kontrolde ciğerlerini falan dinliyor ya bronşit gibi bişey olsa farkederlerdi değil mi?
123aa Bizim de devamlı bronşit oluyordu 7. Aya kadar her ay ve tabi hırıltı en son alerji testi yaptık alerji küf mantarına alerjisi varmış ben de o hirladikca hava nem msk çalıştıyodum meğer o tetikliyomus sız de yaptırın isterseniz
melodimotherr tugces09 biz bu hırıltı yüzünden bir kaç kere gittik doktora hastane yaptığımız günden sonra tabii. Her gittiğimizde ciğer filmi çektirdik canım bir şey var mı diye
gooktuggmomms tugces09 benim bebeğim de 2,5 aylık uyurken falan yok genelde memede emerken hırıldıyor. Burnunu nasıl temizliyorsunuz acaba? Ben sadece serum fizyolojik damlatıyorum. Çok küçük olduğu için çekme işini yapamıyorum.
melodimotherr gooktuggmomms canım ben yatarak temizliyordum şırınga ile derim sıkıyordum ama simdi kucağımda lavabonun önünde bir deliğinden sıkıyorum diğerinden çıkıyor
tugces09 gooktuggmomms bende serum fizyolojik damlatiyorum önce yüzüstü çevirip sırtına biraz pat pat yapıyorum sonra aspiratör ile çekiyorum yavaşça