Balbeby Kızlar yarın eşimin arkadasi eşi annesi babasi gelecek eşimin arkadaşı ve eşi daha öncede gelmişti oğlumun doğum gününe yarın tekrar akşam oturmasına gelecekler sizce bu menü yeterlimi Sarma Börek Kek Kurabiye Şehriye salatası
Aryamlinamom Balbeby ellerinize sağlık şimdiden bence gayet yeterli ama ben olsam kek yerine güzel bir borcam tatlısı yapmayı tercih ederdim Kıbrıs tatlısı favorimdir ❤️ Fikir olsun diye söyledim yoksa kekte olabilir 🌸
alpsmother_ Balbeby mesela sarma ve şehriye salatasını çıkarıp kek börek bir de şerbetli bir kurabiye yapsanız yeter gibi yanına çerez de çıkarabilirsiniz yemek üstüne diğerleri ağır gelir gün tabağı gibi oluyor
endoplazmikretikulumiste Balbeby yemeğe mi geliyorlar ? Yemek menüsü değil bu yemek sonrası çaya geliyorsalar cheesecake gibi bişey olabilir bu daha çok gün 5 çayı yada öğle oturmasında öğle yemeğine geçecek bir menü tam olarak neye geliyorlar
bmmomss Balbeby yemek sonrası çay ise çok fazla bence. Yemekten sonra şehriye salatası sarma börek hepsi fazla gelebilir. Kuruyemiş, meyve tabağı, tatlı yeterli bence:)
Tatlican Balbeby Ben yemekten sonra gelene pasta sarma yapiyorum 2cesit yeterli geliyor ama gunduz olsa dedigin gibi yapardim