Berna68 Hanimlar bebegim 4 aylık bugün arı mama aldım tabi bebelac mama kullanıyorum hani sorum arı mama kullanan var mı bebegime zararı olmaz demi ilk kızımda 7 aydan sonra kullandım şimdi biraz erken başladım hani bebegim balarmszsa kilo almazsa diye korkuyorum
Fatmaasel Berna68 valla yalan yok kızıma erken başladım ek gıdaya muhallebiler ve kavanoz mamaları ve arı mamalar yedirerek 5.ayinda başladım yaklaşık 8 9 aylık olana kadar muhallebiler ve arı mama yedirdim ve bu şekilde kilo aldırdım ve tok tuttu kizimda severek yedi reflü olduğu için kilo problemi vardı arı mama koyu kıvamlı olduğu için hem kusmadi hem kilo aldi eskiler bizi pirinç unu ile büyütmüş bazıları bunlara çok karşı ama başka çarem yoktu bize iyi geldi bir sorun yaşamadım
Canparem_ Berna68 cnm ben de arı mama vermeye başlamıştım doktorum kesinlikle olmaz dedi o hep karbonhidrat dedi fos et yapar dedi ve devam sütü önerdi
Ikrazumra19 Berna68 ari mama sekerden ibaret mama ile besliyorsunuz bebeginizi neden veriyorsunuz onu anlamiyorum ben vericeksen normal ek gida ver sekerden karbonhidrattan baska birsey degil ari mama
mutludilek Berna68 yok kulanmıyorım çünkü arı mamada glikoz şurubu var ve bu çok zararlı bebeğe asla verilmez.
Sabriyeillke Onu bunu takma tatlim sen kafana ben 5 aylikken basladim ari mamaya suan 18 aylik geceleri hala yapip biboruna koyuyorum ve her cesitinide veriyorum doktorunda bundan haberi var mesala sadece ari mama vermiyoruz sonuc olarak gayet sagliklida hem yasina gore gayet iyi diyo doktor
YasminAlp__ Hanımlar bizde 3 aylığız sadece devam sütü kullandığımız için 4. Ayında bende başlamak istiyorum yavaş yavaş ek gıdaya erken olur mu sizce ilk çocuğum olduğu için pek bi tecrübem yok
yilmazbanu arı mama anne stü yerine geçmiyor, pirinçunu şeker içeriği çok fazla kabız yapar kof şişirir piştiği için vitamini de ölüyor hiç kullanmayın
Ayazzzzz 1 yaşından sonra verdim geceleri yatmadan gece acıkmasın diye 16aylığız 1gün arayla veriyorum
duruaksoy arı mama hiç iyi değil, ben asla kullanmadım, sen bebelac mamasına devam et canım, onunla muhallebide yapabilirsin
tczehra [bilinmeyen] erken canım ek gıda için bekle bence ilk kızında olduğu gibi bebelac mama versen yeterli birde arı mama çok şekerli verme derim.
Esmaky Berna68 1 2 ay oncesine kde ari mama veriyordum sinra burda bi kac sey okudum ve biraktim , smdi irmikle muhallebi yapiyorm severek yiyor hatta bunu dha cok sevdi ari mamyi yeri geliyo yemiyordu
BesteArya Berna68 Ari mama kullanıp kilo alsın diye düşünecegime aslanlar gibi zayif kalsın diye düşünürüm. Hiç sağlıklı bişey değil üstelik çok erken canim