Seyhancann Kızlar daha önce böyle geçiren var mı belirtileri neler tedavisi nasıl oluyor emin değilim ama bende olduğunu düşünüyorum napmam lazım
mylmz Seyhancann dıskıda görünüyor sanırım birde geceleri kaşıntı, ic camasırında da görünüyormus görümcemde vardı
Bebeminnie Seyhancann ayranın üstüne çıkan yeşil su vae ya aç karna onu içmek düşürüyormş kurtları ama ev yapımı yoğurt olacak, bir de kabak çekirdeği yemek lazım
[silindi] Seyhancann ben çocukken geçirmiştim illet birşey çok dikkatli olmanız gerekiyor geceleri kıl kurtları larvalarını bırakmak için dışarı çıkıyor ve çok fazla kaşıntı yapıyor. Larvalar hava yolu ile bile bulaşabiliyormuş o yüzden bütün aile bireylerine de tedavi uyguluyor bazı doktorlar. Ne seviyede bilmiyorum ama mümkün olan en kısa sürede doktora gidin hijyene biraz daha fazla özen gösterin nevresimlerinizi daha sık değiştirin. Allah şifa versin
mylmz mylmz Seyhancann saglık ocagı doktoru yazıyormus hap ailede herkes kullanmalıymıs bulasıcı oldugu icin, tek ilacla geciyormus hemen.. gecmis olsun
Bebeminnie Seyhancann ayranı yapıp dolapta beklet cam açkavanozda üstüne çıkan yeşil suyu sabahları açken iç
Mom0363 Çok geçmiş olsun. Çok rahatsız edici bir şey bu... kaynanamın söylediğine göre Bir avuç çiğ kabak çekirdeği hemen döküyormuş.
Denizelif Ben ve kızım gecirdik hap verildi bana kizima sa surup yetiskinler 1 hafta ara ilr iciyor hapi kizim 3 hafta ara ile kullandı benden kizima geçmiş ikimizde tedavi olduk cok şükür.
Deletedmom812 Bir hafta boyunca sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı kekik kuru kuru yutun hepsi dökülecek bendede vardı kurtuldum çok şükür
Balbebek_Egemen Seyhancann sende ise sirke iç bende bekarlıktan beri eğer dışarda yediğimde et falan çok iyi pişmemiş olursa oluyo evde hep sirkeye basarım yeşillikleri falan iyi yıkanmadığında oluyo iç çamaşırınızı sık değiştirin
ozgeolmez25 Kardesimde vardı doktor test yaptı sonra Andazol diye bir ilaç verdi geçti hemen aman ilacı sonuna kadar içti bence doktora gidin hemen ilaç ismini de arastirabilirsiniz doktorunuz uygun gorurse verir büyük ihtimal gecmis olsun
otose_san Seyhancann dışkı da görünüyor diye biliyorum, tüm ev halkının tedavi olması lazım. erkek kardeşim de olmuştu, hepimiz 2 hafta kadar 3 günde bir olacak şekilde hap kullanmıştık