LadyGaddar 2cocukannesiiii Ben ev işlerini bitireli çok oldu oğlumu uyuttum uyandi öğle yemeği bile yedik 1 saat sonra tekrar bebemi uyutacağım akşam yemeği yapicam inşallah 🌸
Aysenur2019- İş yerinde bu mesajları okuyan ben seri üzgünüm 😢 hafta sonları temizlik yapabiliyorum sadece hafta içleri akşamları süpürüyorum o kadar bir de bulaşık çamaşır anca
farelikoyunkavalcisi 2cocukannesiiii ay Allah yardımcınız olsun bu bebe bakma işleri hiç dışarıdan göründüğü gibi değilmiş 😅
Birdunyabircennetannesi 2cocukannesiiii Canım katyam evi süpürdü Yeni aldım 636372929 kez süpürttürüyorum isyan edecek😅 Hiçbir şey yapmadım bende az çamaşır var katlanacak Ona da bir Katya lazım ya 😅 İş arıyorum bulamıyorum çıldırmak üzereyim🤦
Deletedmom_117 2cocukannesiiii yapmazsam birikecek Havalar hep soğuk kalcak naocaz djdjiki makine çamaşır var murutma makinem yok 😪😂Bı camasir bu haftada zor kuruyod dndj oğlum çamaşır telinde birakmiyo falan daha odun gelecek aşağıdan merdivenle rbuzlu 😂😂 Kara sevinmiştim ama erken sevinmiskm dnddn