Daha yeni evlenmiştik 1hafta ya geçti geçmedi ben evde duramıyorum tek başıma eşim işe gidiyor o gittiği gibi ben anneme gidiyordum sabahın köründe akşam evde ağlamak geliyor hep içimden sürekli ağlıyordum artık eşimde etkilenmeye başlamıştı kavga ediyorduk kardeşim geldi yanıma içeri giremiyordum kışın ortasinda balkonda oturuyoduk kardeşimle annemlere açtım bu konuyu bir tanıdık var oda aldatıldı eşi kadına ev falan açmış bunlar bı hocaya gitmiş hocada değilde değişik bir adı var meğer kadın adama bağlama büyüsü yapmış adam bozmuş sonra karı koca baristilar bizde gittik bu adama İzmir’de oturuyoruz ter Manisa Salihli ye gittik bekleme salonunu görseniz tıklım tıklım İstanbul’dan falan gelen bile vardı içeri girdik anne adı baba adı falan filan adam dediki sana annene babana eşinin anne ve babasına kendine yapılan bütün büyüleri getircem izin veriyomusun dedim ne oluyor dedim evet izin veriyorum sonra bana seccade verdi 5tanemi neydi hepsini bize incelletti annem annemin eşi ben eşim ellerimizle didik didik ettik seccadeleri bişey yok tesbih verdi onları seccadenin ucuna koyup sardım üstüne birşeyler döktü bir pencere var ama aşagisi ucurumm yani bildiğiniz dedi bunu kaldır pencereye doğru adam dua okudu biseyler okudu pat dedi bişey düştü yere poşetin üstünde çakı vardı paslı eski içini açtı içinden benim kilodum eşimin kayıp çorabı vardı birtane onu çok iyi hatırlıyorum çünkü çok aramıştım evde annemin güzellik salonu vardı ordaki süs eşyalarının bir kaçı ve bir. Kaç kağıt ilk kağıdı açtık bize ayırma büyüsü yapılmış ve rizk kesme büyüsü bir top kağıt vardı üstü yağ kaplı açtık onun içinde annemin halasının adı ve halasının oğlunun adı anneme domuz yağı büyüsü yapılmış ve gerçektende şahit olduk dükkanının kapisina yağ surulmustu böyle eski kutu muskalar vardır bilirsiniz çit çitli ondan çıktı oda eşimin annesine yapılmış bir büyümüş annemin eşi inanmazdi böyle şeylere o bile şok oldu işte yapmam gerekenleri anlattı evi sirkeli suyla sildim hep sirkeli suyla yikandik evin her yerine gül suyu döktüm ve namaz ismi vardı onu unuttum onu kıldım en son kalktık gidicez dedi gebelik durumun varmı dedim yok istersen bir test yaptır dedi ertesi gün gittiğimde Dr 4haftalik hamile olduğumu öğrendim ve büyü yapanların ismini 1hafta sonra hoca verdi Nuran ve değişik 1isim vardı onu hatırlamıyorum oda eşimin annesine yapan kisii nuranda eşimin eski sevgilisi ayrıca dayısının kızı bütün sülale biliyodu bunları çok istiyolardi evlensinler ama olmadı her neyse kizlarr varmı başına böyle birşey gelenn