1mom1 Bu nasıl uygulama yaa bebek uyutucu düzeldi ama şimdi de hiçbir şekilde klavye gelmiyor ,sürekli reklam geliyor bitiyor yine reklam geliyor klavye hiç gelmiyor ,başka uygulamadan yazıyorum kopyala yapıştır yapıyorum şuan
SevimliHayaletCasper 1mom1 ara ara bu uygulamada böyle sorunlar oluyor bi süre sonra düzeliyor. Benimde kayboluyordu düzeldi şuan
Ayse5100 1mom1 evet bende de sürekli klavye gidiyor kaç kez girip çıkıyorum sürekli reklam oluyor yine klavye gelmiyor
1mom1 Tusa_ bundan önce güncelledigimde baya düzelmişti ama bebek uyutucu yoktu gitmişti ,şimdi güncelleme geldi yaptım artık kalvye gelmiyor ha bire reklam geliyor klavye kayboluyor çıkıp girince yine reklam çıkıyor
Eylul301023 1mom1 bende de geçen hafta çok oldu klavye kaybolma ya girmedim en son zaten yazamıyorum diye
dayes 1mom1 @Ayse5100 @Meri-Mel @Eylul301023 Sevgili annelerimiz, yaşadığınız sorunu görüntülebilmek adına; klavye sorunu yaşadığınız anı ekran kaydı olarak alabilir misiniz? Kayıt aldıktan sonra videoyu Daha Fazla kısmından Bize Ulaşın seçeneğinden mail olarak göndermeniz gerekmektedir. Mutlu Forumlar 🌸