nihathatipoglununtesbihi Kızlar yan simitlerim için düzenli llaarak korse kullansam faydası olur mu yan simit görüntüsü tamamen fecer mi diyetle desteklesem
Esoz1110 nihathatipoglununtesbihi Bence diyetisyene gidin ben gidiyorum insan kendisini şartlıyor o zaman ve güzel kilo veriyor
nihathatipoglununtesbihi SevimliHayaletCasper egzeesiz onerinjz var mi illa spor salonu olmak zorunda mı evde ne gibi hareketler yaoarsm yan simitler gider yan simitlerin tamamen gitmesi çok zor diyenler var geçek mi bu
hilal139120 nihathatipoglununtesbihi benim de göbeğim var bana da fikir verir misiniz YouTube da var aslında bı sürü yöntem ama bebeğim bıraksa. Normalde göbeğim yoktu doğumdan sonra oldu ve sürekli birşeyler yeme isteği emziriyorum napicam bilmiyorum
SevimliHayaletCasper nihathatipoglununtesbihi youtube’da reyhan oksay ve ebru karaduman’ın takip edebilirsin. Her bölge için videoları var. Reyhan biraz daha hafif ebru daha ağır yaptırır ☺️
nihathatipoglununtesbihi hilal139120 ben emzirmiyirum ama hamilelikte çok kilo aldım 55 hamile kaldım 95 doğuma girdim şuan 80 kiloyum
SevimliHayaletCasper nihathatipoglununtesbihi tabi daha etkili ama vücudun alışık olması lazım yoksa ağrıdan mahvolursun. Önce reyhan oksayla başlayıp sonra ebruya geçebilirsin
nihathatipoglununtesbihi Haticetuna sen çok yrmissin heralde tobe tobe ya 😂😂 simit yemekpe ne alakasj var Allah askina
nihathatipoglununtesbihi Esoz1110 diyetiseyene gidecek imkanım yok malesef ya o kadar maddi durumum yok
Esoz1110 nihathatipoglununtesbihi Önce dahiliyeye gidiyorsunuz o sizi yönlendiriyor bende şaşırmıştım neden yok diye diyetisyen ben doluyum suan hasta alamıyorum dedi bana saçma geldi ama bisey demedim cıktım oradan toplum sağlığı merkezi var dediler orada buldum özel olsa bu kadar ilgilenmezler cok iyi bir diyetisten❤️