Merhaba hanımlar,
Kızım 18 aylık, 11 ayında emeklemeye başladı, 17 ayında tam anlamıyla yürümeye başladı. Ama bu süreç içinde koltuğa inip çıkıyordu tutunup kalkıyordu sıralama yapıyordu. Şimdi şöyle anlatacağım; eşimde bende çalışıyoruz kızıma anneannesi bakıyor, kızım çok fazla televizyona maruz kaldı. Kızıma seslendiğimde canı istediğinde bakıyor bazen de hiç bakmıyor. Beni biliyor babasını da biliyor ama kelimesi yok sürekli babıldanıyor ama anlamlı bir kelimesi henüz yok. Heyecanlandığında kollarını sallar, işaret etmez ama elimden tutup götüreceği yere götürür almasını istediği şeyi o şekilde beni sürükleyerek yaptırır, komut alma yok topu ver dediğimde vermez ama şöyle oyun oynadığımızda topu ver dediğimde bazen veriyor alıyor. Elinde Top varken topu at dediğimde atıyor. Gözlerimin içine bakıyor göz teması var. Bana sarılır elimden tutar yanağını öperim benden başkasına biraz zor gider yani yabancı kavramı var. Hiç çamaşır makinası filan izlediğini görmedim. Kafam çok karışık çok üzülüyorum şimdi 1 haftadır kesinlikle ekran yok ekranı tamamen kestik inşallah otizm değildir çok korkuyorum. Doktora götürdük psikoloğa doktor henüz tanı koymak için çok erken dedi ekranı tamamen kesin bol oyun bol ilgi gösterin dedi