Kızlar oğlum 6 ay 8 günlük bu zamana kadar meme ile gittik ama doğunca anne sütü sarılığı olduğu içinde iki aylıkken falan bir kaç günde bi mama veriyordum bi ara hiç vermedim sonra dördüncü ay bizim çok zorlu bi atak dönemi ile geçti 5. Ayın sonlarında duruldu oğlum neredeyse bir buçuk ay stres ve uykusuzluktan öldüm uyusun diye geceleri sadece geceleri bir defalığına mahsus mama verdim bu aralar memeye geliyor sütü indiriyor çekiyor sonra geri çekiliyor ağlıyor geri getiriyorum memeye daha çok ağlayıp ittiriyor kendini sütüm mü azaldı diyip sağım yaptım sütüm baya az çıktı iki göğüsten 60 cc falan sonra emzirme danışmanına gittim bugün göğüslerime baktı dedin senin sütüm var yani sıktırınca da geliyor bebeğin kilosu da çok iyi dedi günde bir defa mama ile bu kadar kilo almaz bu çocuk dedi meme reddi dedi biberonda ki gibi hızlı gelsin istiyor dedi biberonu mamayı emziği bırakalım dedi hadi biberonu bırakırım mama vermem ama emziği uykuya geçişte kullanıyorum onu nasıl bırakacağım bilmiyorum başına böyle bir şey gelen var mı meme reddi mi yoksa sütüm mü az sağım doğru sonucu vermez dedi ebe bizim makineler ile sağsal daha çok çıkar dedi bebeğimin kilosu iyi olduğu için de sütün az değil dedi baktı da ne yapmam gerekiyor ?