Busevrl Kizlar 6 gun gecikmem vardi test yaptim su erken gebelik testinden tek cizgi 6 gunde kesin sonucmudur
Prenses_annesi22 Busevrl çook silik çizgi vr sankı bn mı yanlış gordum yakınlastrdım bnmde oyleydı cnku 2 gun sonra koyulasmıştı sonrada kan verdm 4hftalık ckmstı şmdi aynısı arkadasma oldu goruyor ama resmde ckmyodu 3hftalıkms
Kevsere Prenses_annesi22 tahmini iki haftalıksa bu testler kesin sonuç gösteriyor mu ya d kan testinde çıkar mı sizce
Beybisii_ Prenses_annesi22 banada öyle geldi çok silik bir çizgi var sanki bir kan ver bence kesin olsun
Busevrl oglumunannesiyim_- Sukur bana iki cocuk yetti vala Allahim olmayanlara istiyenlere nasip etsin insallah 🙏
Duyulurum Busevrl erken gebelik testine gerek yoktu normal testte anında koyuya yakın bir çizgi çıkardı gebe olsaydiniz
Busevrl Birde arastirdigim kadariyla idrarin koyu olmasi daha net cizgi cikmasini saglarmis benimki koyuydu rengide koyuydu 2.cizgi yok denecek kadar goremiyorum yani
Busevrl Beybisii_ olabilir cnki hem korunup dikkat edip hem duzenli olan adetim bu ay boyle olmasi sasirtti zaten
Beybisii_ Busevrl ilaç falan kullandı mi canım hic yakın zamanda oda etkiler stres mevsim geçişleri etkiler