gurbetkusu Bebişleriniz kaç dakika emiyor? Bizimki bıraksanız bi saatten fazla emiyor 😅 2 aylık bu arada
Zeynepalidaghan gurbetkusu benim oğlan max 15 dk hep böyleydi 😂😂 böyle 40 dk emzirenleri duyuyorum ben şok😂😂
Gmzakn gurbetkusu benimkide saatlerce mememde kaliyor 40 günlüğüz artık gına geliyo bazen 😅 boynum kopuyor 😅
betuloflu Zeynepalidaghan no AselMeva Ozaman bizimkide normal dimi benimkinde 10 15 dakika emiyo Doyuyorlardır dimi
Melekduru Benimki 5 10dk emiyor bir saat emen cocukları duyunca ben şok kilo alımıda iyi 3 ay 6günlüğüz
balcicegin_annesi gurbetkusu benimki de 2 ay 3 günlük her yarım saatte bir tuttu mu bırakmaz yanı emdiği kadar durmaz ☹️
merve5561 gurbetkusu 2.5 aylık gerçekten çekerek 10 dk emiyor daha fazla emdiği zaman oynuyor anliyorum kilo alımı gayet iyi 2-3 saatte bir emiyor
TCGknilMasur Bebeğim 6 aylık max 5 dakika emiyor çoğu zman daha kısa sürüyor sonrasında hep oyun 😂 doktora sordum artık profesyonelleşmiş dedi 😂😂 bardaktan içer gibi emiyormuş o yüzden kısa sürede doyuyormuş
ElifKaratas En az 15 en cok yarım saat daha bıraksam emiyor ama öyle emdiğinde memedee uyuyor öyle alışmamalı