Genc_anne18 Bebeğinize hangi kavanoz mamadan yediriyosunuz acaba ? İnternete baktım ama kararsız kaldım siz hangisini kullanıyorsunuz hangisinden memnunsunuz
Garfield Genc_anne18 evdeyken taze meyvelerden hazırlıyorum. Dışarıdayken hipp in kavanoz meyve tahıl karışımlı mamalarından kullanıyorum
mutludilek Genc_anne18 kesinlikle Milupa kavanozları çok lezzetli ve içindekileri en iyisi. Sürekli sebze çorbasını yiyor😬
Genc_anne18 [silindi] bende hero baby kullanıyorum ama internette şikayetler bölümünü okuyunca kararsız kaldım nerdeyse tüm mamalar için aynı şeyleri yazmışlar
[silindi] Genc_anne18 kapağı içe gömülü olan ürünleri alın bu konuda çok dikkat edin ben de yanlışlıkla kapağı atmış bir kavanoz aldım küflenmiş meğer. Hemen şikayet ettim çabucak dönüş yaptılar evime gelip mamayı aldılar incelettiler laboratuvarda. Sorun kapakta çıktı. Bununla ilgili geri bildirim de yaptılar. Mamaların içeriği hakkında da konuştuk. Hatta istediğim zaman üretim yerlerine davet ettiler içime sinmesi açısından. Bu konuda gönlüm rahat veriyorum çoğunlukla dışarıda.
duruaksoy ben milupa kavanoz mamalarını kullanıyorum, onlar aptamilin, mamamızda aptamil olduğu için daha çok güveniyorum