Ayyildiz35 gulsahgunees Bayraklı da recep kahramaner. çok bilgili ve ilgili. 2 çocuğumda da bana hep yardımcı oldu. ben çok memnunum
gulsahgunees Ayyildiz35 @Zeynep36 @Nanem123 @peraammm çok teşekkür ederim hepinize kızlar sağ olun 🫶🏻🌸
TulayGeriDon gulsahgunees özel muayenehane alsancakta dr Gülcan Çelik Devlette şehir hastanesi dr Hüseyin yaslı
esrabulut128 gulsahgunees ben 2 senedir Mehmet yan a götürüyorum çocuğumu, istediğim her an ulaşabilir olması çok mutlu ediyor benim gibi evhamlı bir anneyi, ve hastalıkları mükemmelm yakalıyor, antibiyotik sevmiyor. Öneririm
Mavigokyuzu Dr görkem astarcioglundan çok memnunlar. Namı diğer hekimanne, bir de medicana da Ayşe Çoban var. Ben Ayşe Çoban a götürmüştüm , sağlık yanında gelişimsel konularda bilgi veren, gelişimsel tüm kontrolleri de sağlayan bir doktor
gulsahgunees Mavigokyuzu ben medicana da Perçem hanıma götürdüm ama pek içime sinmedi Ayşe çobana da deneyebilirim teşekkür ederim 🙏🏻
MademoiselleZengin55 gulsahgunees Kesinlikle Recep Kahraner.Bayraklı’da kliniği var.İyi ki kendisine denk gelmişiz diyorum, bebeğimin her derdine hemen nokta atışıyla çareyi buluyor🙏