yagmur19 Kızlar adetime 1 hafta var ama bende mide bulantısı sol kasık ağrısı var yumurtlama gpnğnde beraberlik oldu öncesinde ve sonrasında da ama hep dışarı olarak doğal yolla korunma içe kaçmadı ama olabilirmiyim ya bilmiyorım
SevimliHayaletCasper yagmur19 doğal yolla korunma diye bir korunma yöntemi yok. Siz korunmuyorsunuz bu sebeple hamile olma ihtimaliniz var.
Beyzaecrin96 yagmur19 malesef geri çekilme korunma yöntemi değil, bu yolla hamile kalan çok insan var 🤷 adet gününüzü bekleyip bir test yapın
gde3845 yagmur19 valla canım doğal yolla korunma malesef yok şu zamanda ☺️😁herşeyin doğalı diyorum ama bunda malesef hormonlu hormonsuz herşey olması lazım 😁mide bulantısı hemen olmaz ama bu şekilde ilişki yaşayıp hamile kalma ihtimalin çok yüksek
asellinaninannesiii yagmur19 Korunmadan ilişki olmuş. Olasılık çok yüksek. Ama hemen mide bulantısı sanmıyorum
yagmur19 gde3845 normalde bulsntı yaşayan birisi değilim ama sabah oluyor gün içinde de bi kaç sefer oldu
yusufun__annesi yagmur19 adet oldunuzmu bende aynı şeyleri yaşıyorum şuan prezervatifle korunuyoruz adetime 1 hafta var
Aptalllarsizi yagmur19 geri çekilme ile hamile kalırsınız heleki yumurtlama döneminde bile bile lades demişsiniz test yapın belki çıkar