nihathatipoglununtesbihi KizlR grip nezle öksürük için pekmez karabiber karışımı nasıl yapılır tam tarif verin lütfen
SevimliHayaletCasper nihathatipoglununtesbihi grip için değil sadece anlık öksürüğü kesiyor tedavi etmiyor. Yarım çay bardağı pekmeze 1 çay kaşığı karabiber koyun. Çok acıysa miktarı azaltın
nihathatipoglununtesbihi SevimliHayaletCasper teşekkür ederim bilmiyordum ya gribe ne iyi gelir bebekler için 17 aylık bu arada
nihathatipoglununtesbihi SevimliHayaletCasper evet antibiyotik yazdı asist ve klamer faydası olmuyor çok uksuruyi ve birnu tikaniyo
nihathatipoglununtesbihi Asporatorle burnunu cekiyoum günde 4 5 kere yine de çık balgam var sesi kısılmış
sekerszkahve nihathatipoglununtesbihi canım ben kızıma yaptım öksürüğünü kesti sabah akşam yap ama bir yemek kaşığı pekmeze bir kaç damla su bir kaç damla limon suyu azıcıkda tereyağı ekle kaynat soğuyunca yedir 16 aylık kızım bu arada ben karabiber katmadım küçük olduğu için karabiberide kendime yapınca katıyorum genelde çok geçmiş olsun
sekerszkahve nihathatipoglununtesbihi hepimizden canım rabbim şifa versin geçmiş olsun tezden toparlasın yavrun