pinkopink Benim kız , sabah dan akşam yatana kadar seni çok seviyorum anne diyo bazen bu durum çok hoşuma gidiyor bazen de bunaltı geliyor sizinkilerde böyle mi 😅
Paramedik16 pinkopink henüz seni seviyorum diyemiyorlar ama sürekli anne diyorlar 22 aylık ikizlerim 😀
Busraata33 pinkopink sürekli ve şimdi herşeye evet böyle yapıyorum çünkü seni sevdiğim için çünkü seni seviyorum diyor😀Bende seni seviyorum ama ne alaka bununla diyorum😂😂yaş 4
pinkopink Busraata33 ahahaha şaşkin ördekler bende niye yaptın dediğim zaman çünkü yapmak için yaptım diyor 😂
miamia pinkopink 21 aylık oğlum henüz seni seviyorum diyemiyor ama annem deyip gün içinde defalarca sarılıyor öpüyor saçımı kokluyor. Eşimle aynı okulda öğretmeniz birlikte geliyoruz asansörden iner inmez kapı açık bakıcısıyla karşılıyor bizi ve direkt anneee baba diye bağırıp ikimize de sarılıp öpüyor bütün yorgunluğumuz gidiyor bi de seni seviyorum anne dese sanırım erir biterim ben ay😍
pinkopink miamia yaaa ☺️ anne demesi bile yetiyor bizlere zamanı gelince bol bol söyleyecektir emin olun
Aptalllarsizi pinkopink 😄ay benim oğlan da büyük oğlum 5 yaşında durmadan anne sana bişey söylimmi diyor söyle diyorum seni çok seviyorum diyor yalansız heralde 50 70 kez falan söyler küçüğü de ona bakıp söyler yoksa söylemez 😃😃kurban olurum onları bana verene
Mustininannesi06 pinkopink ay benim oğlumda öyle geliyor gidiyor seni çok seviyorum anne diyor azck kızsam kızma anne ben seni çok sevdim diyor😊 akşama kadar seni seviyorumlar uçuşuyor evde😂
Meri-Mel pinkopink 24 aylık henüz anne seni seviyorum diyemiyor anne seviyom deyip deyip sarılıyor çok seviyorum,çok güzel oluyor 🥰🌸