bebek22 Yada hangi duayla uyutuyorsunuz En etkili uyutma yönteminiz nedir ve yararlı olanı nedir kaç dakikada uyuyor mesala Teşekkür ederim 🙏
LadyGaddar bebek22 Hiçbirşey kolay uyutmuyor sadece bakara suresi yada cevsenul kebir duası açıyorum onlara alışkın sakinleşiyor bizde bu vesileyle dinlemiş oluyoruz
idilgokce bebek22 eee piş var yok tube de zor uyuyan bebekler için ben onu açıyorum gece bile uyandığında ağlıyor onu açıyorum sakinleşiyor uyuyunca kapatıyorum
Busraata33 bebek22 Hiç birşey açmıyorum kendi ee ee ee diyor,benim annem güzel annem beni al kollarınaa diyorum bazen uykuya geçiyor 😁
aycasil bebek22 komik gelecek belki ama benim oğlum ceza ve Sagopa ile uyuyor 😃😃 ben çok severim ikisinide çokta dinlerim. Sanırım oda alıştı ve o şekilde uyuyor. Şimdi şimdi pış pıs ile uyuyma başladı yavaş yavaş
asellinaninannesiii bebek22 5 dakika da en geç 15 dakika da uyutuyorum. Kendim şarkı söylüyorum, annedir yüreği fazla dayanamaz , yavrucanim ve zeytin çiçeğim i söylüyorum uyuyor 🥹🥹♥️♥️ Sesim de asla güzel değil 😅 ama bebegim beğeniyor drmekki annesi kurbannnn
bebek22 rabiaarazsu çok güzel duaymış bayıldım çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım kardeşim 🤲🥰🌸