Deletedmom_117 Kizlar merhabalar . Mom da yazdm ama pek bakan olmadi . Dr 22 de gel tam dedi ama o zamanda pek mümkün değil 22+3 22+4 gibi gitsem olur mj acaba bilgisi olan başına gelen var mı ? ( Havalar çok soğuk malum eşim de o zaman müsait.)
Asliaydn7 Deletedmom_117 18.22 hafta aralarında oluyor. Ben de çok geç kaldım 26 da gittim bakmadı haklı olarak
Deletedmom_117 bisenakillisinzaten Konyadayim 15 temmuz Hst gidiyorum normalde doktorum yalçın hoca ama Randevuyu başkasına alicam galiba en son odası değişmiş kendisi bakmiyodu baya bı ters tavirliydi 🥴😂
Deletedmom_117 asrinhatasi ya benim ikinci çocuk ama Çok öncedne randevuluydum özelde o yüzden sorun olmuyidh şimdi dv hst olunca doktorlar Cumhurbaşkanı kesiliyor falan😂Nettede 22 son diyodu
bisenakillisinzaten Deletedmom_117 bakarlar bence. Sen bilirsin ama meram tıp ya da Selçuk tıpta yaptırsan detaylı USG ni daha iyi olmaz mı. Üniversite hastanesi olunca Çok daha güzel ilgileniyorlar
minikannsi Deletedmom_117 bende konyadayim devleti bilmiyorum ama aklında olsun Medicana Sibel hoca, gerçekten mükemmel bir insan
Deletedmom_117 bisenakillisinzaten takipli olduguma giderim diye düşünmüştüm ama Sen hangisini önerirsin gittin önce
bisenakillisinzaten Deletedmom_117 Selçuk tıp öneririm ben. Aybike Pekin ve Gökçen orgul var ikiside çok iyi alanında
minikannsi Deletedmom_117 yok canım bı şey olmaz hepimize öyle diyorlar o hafta içinde gitmen yeterli herhangi bir sorunun yoktur inşallah 🙏
Deletedmom_117 bisenakillisinzaten Kadın doğum diye mi randevu alırız yoksa Radyoleji falan mı bide özel mi Oluyo orası tam bilgim yokta gitmedim
Deletedmom_117 minikannsi çok teşekkürler 🥰Ama dv düşünüyorum özelde kizialyda ki de var Tuğba Mi neydi
bisenakillisinzaten Deletedmom_117 perinatolojiden alıyorsun detaylı USG icin. özel muayene olarak almıştım ben ama sanırım normal olarak alinca asistanlar ilgileniyor tam bilgim yok ama hastaneyi arayıp sorunca bilgi veriyorlar
Deletedmom_117 bisenakillisinzaten Rahatsız ediyorum ama aradım yönlendirip duruyolar yonlendirdikleri yerdede başkaları cikiyo internet sitesindede perinatoloji çıkmıyor nasıl olucak Bilgin var mı